torsdag 16. juni 2011

Omelett med salami og kinagressløk

Denne retten slang jeg sammen til kveldsmat i kveld, og den ble helt nydelig. Som Tania (Ripoll) er jeg nyfrelst på denne herlige gressløken. Retten er inspirert av Averys Århusomelett.

Nok til 1 (jeg åt i alle fall opp alt):
1 liten kokt potet
1/2 paprika
3-4 små salamiskiver, helst italiensk for den er ikke så salt
En god neve kinagressløk
2 egg
Salt og pepper
Litt olivenolje

Ta olivenolje i en stekepanne og sett på middels varme. Ha i potet, paprika og kinagressløk og la surre i noen minutter. Krydre det du skal med salt og pepper.

Ha i salami og la surre i et minutts tid til.

Pisk sammen to egg og hell over. Hell på panna så eggene rekker over det hele. Skru ned varmen et par hakk og la surre til eggene begynner å stivne. Brett i to og server.

Bon apetit!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar